Monday, November 03, 2008

Från soffpotatis till workout-o-holic?

Från noll till hundra på en vecka- Tina har börjat träna!
Jag, som sedan jag var ungefär 14 år gammal, inte tränat någonting- förrutom möjligtvis när jag bodde i Schweiz och åkte skidor så pass mycket att det kunde jämställas med träning.

Man kan dock inte säga att jag inte försökt! Emelie och jag hade goda initiativ i Visby för två år sedan- något som dock rann ut i sanden för mig (och eskalerade till en sund livsstil för henne)...=)
Iallafall så var det nog mest surfingen som sporrade mig nu. Jag har kämpat som f*n men jag märker hela tiden hur min ork försvinner... och då menar jag alldeles för tidigt, pinsamt nog. Detta, i kombination med att jag vann en tredagars-trial på gymmet ovanför skolan- föranledde att jag ganska snabbt blev motiverad att ta itu med problemet på ett mycket ambitiöst sätt.
Således har jag, under en period på nio dagar, varit på gymmet inte mindre än fem gånger. Det fina i kråksången är att gymmen i kedjan finns på många olika ställen, även här i vår lilla förort Dee Why. Det finns alltså inga undanflykter!

I helgen tränade jag dock ingenting. Jag gjorde dock mycket nytta, jobbade lite granna och festade i city med mina underbara vänner. Här följer vittnesmålet i bildform.

1 comment:

Anonymous said...

Yeeeess. Äntligen har jag fått mina 15 sekunder i rampljuset. Skriv mer om mi

/Emp